STAVANGER VINFORUM
Stavanger Vinforum inviterer til champagnesmaking på
Gaffel & Karaffel
Torsdag den 19. septemer kl. 19.00 – 20:30
Kjære vinvenner,
Vi har herved gleden av å invitere til smaking av champagne presentert av Frank Sanden.
Frank Sanden (WSET3, 2017) har siden Jarles Vinskole startet i 2018 undervist om musserende viner ved Jarles Vinskole i WSET sammenheng. Han innehar sertifisering fra CIVC og har en forkjærlighet for champagne (og Champagne). Frank er dypt fasinert av regionens mange vinstiler og avholder jevnlig champagneskole, fordypningskurs og smakinger med champagne eller musserende vin som hovedtema.
Vi smaker følgende:
Tarlant Rosé Zero Brut Nature : https://www.vinmonopolet.no/p/13055901
Barrat-Masson Millésime Brut Nature 2015 : https://www.vinmonopolet.no/p/16503605
Brice Blanc de Noirs Extra Brut : https://www.vinmonopolet.no/p/15170901
André Clouet V6 Expérience : https://www.vinmonopolet.no/p/10901901
Laherte Blanc de Blancs Brut Nature : https://www.vinmonopolet.no/p/5164101
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut : https://www.vinmonopolet.no/p/4004601
Merk det er begrenset antall plasser!
Medlemskap i Stavanger Vinforum 2024 gjelder for 1 person og gir tilgang til å kjøpe rabatterte billetter på våre arrangement. 18 års aldersgrense.
Billetter er kun tilgjengelig via TicketCo
Champagnesmaking medlemspris: kr 1250,-
Champagnesmaking ikke medlemspris: kr 1350,-
Alle er hjertlig velkommen!
Med vennlig hilsen
Olaug Egeland
President - Stavanger Vinforum